Parterapi hos en coach i Linköping

Hej och hallå! Min man har godkänt att jag publicerar det här inlägget, så vet ni att jag inte på något sätt lämnar ut honom utan att han godkänt det hela. Vi har gått på parterapi och vi vände oss då till en coach i Linköping. Det är så lätt att det blir pajkastning på varandra och efter flera år i vår relation var vi inte överens om någonting. Det är så lätt att i en sådan situation bara se fel hos den andra som orsaken till problemen, men det ligger verkligen något i det här med att det sällan är ens fel att två träter. Det var givande att gå till denna coach i Linköping och en sak som kom ut av det hela var att hela tiden se på vad som kan vara ens egen del i problemet. Vare sig min man eller jag var utan skuld, men med hjälp av samtalen med denna coach i Linköping, för övrigt på ett företag som heter Mindsteps, så är vi riktigt som nyförälskade tonåringar igen. Vi har skapat oss en ny verklighet där vi tar ömsesidig hänsyn och visar respekt till varandra. Genom denna coach i Linköping fick vi även lärs oss att det är viktigt att få odla egna intressen och att allting inte måste göras tillsammans. Det känns som en viktig sak för min man och mig, och jag tycker att det har varit en bra sak att göra att gå till denna coach i Linköping på sådan här parterapi. Mindsteps finns till för er som antingen vill gå i individuell terapi, eller i parterapi, och är ni intresserade av att få veta lite mer om hur denna coach i Linköping kan hjälpa er så tycker jag att ni ska höra av er dit på ett eller annat vis.