Behöver du bygghjälp?

Letar du efter byggföretag i Mölndal som kan hjälpa dig med allt möjligt inom bygg? Då gläder det mig att jag kan hjälpa dig att finna rätt företag! För jag som har en villa som jag har köpt i Mölndal förra året behövde hjälp med en tillbyggnad, och då vände jag mig till detta företag och de kunde hjälpa mig exakt utifrån mina önskemål och behov. Till ett bra pris dessutom och det är ju inte fy skam! Första gången jag kontaktade dem fick jag omedelbart en bra känsla. Personalen var mycket trevlig och vill hjälpa mig genom att svara på alla frågor jag hade. Dagen efter kom de hem till mig för att göra en inspektion och då berättade dem om hur de hade tänkt sig att tillbyggnaden på bästa sätt skulle kunna ske. Sedan var jag tvingad att ansöka om bygglov men det tog inte mer än tre veckor så var det beviljat och efter ytterligare ett par veckor påbörjade de jobbet. Så bra det blev! 

Det här företaget kan hjälpa till med både stora och små projekt som har med bygg att göra, och de erbjuder sina tjänster i Mölndal med omnejd, och alla som vänder sig till dem kan få en offert som inte kostar något. Då kan man fundera på i lugn och ro ifall man skulle vilja anlita dem, eller om man väljer att avstå. Det tog sex veckor för dem att bli klara med tillbyggnaden och då tog de dit även elektriker, VVS-montörer och en målare, så de ordnade allting vilket var mycket bekvämt för mig. Jag tänker att det bästa ni kan göra nu efter att ni har läst det här inlägget är att gå in på deras hemsida och läsa om dem där. Det var allt vad jag hade på hjärtat för den här gången, tack och hej!