CS Bokföring i Örnsköldsvik AB

Hej och hallå på er alla och välkomna till bloggen där jag delar med mig om tips och råd i det stora och i det lilla. Jag är en kvinna med mycket livserfarenhet så därför är det här en mångsidig blogg där många olika ämnen har varit uppe i min blogg, jag ser också när jag läser alla kommentarer att det jag skriver om är uppskattat av er läsare. Nu är det på tiden att jag tar och skriver till er om en redovisningskonsult i Uppsala, det kan nämligen vara mycket bra att ta hjälp av en sådan, särskilt om man har ett företag med mindre än 25 anställda. Det är ett sådant företag jag driver sedan flera år tillbaka och i stort sett alla dessa år har jag anlitat löpande hjälp av en redovisningskonsult i Uppsala. Företaget som hjälper mig med all nödvändig administration som är kopplat till ekonomi heter CS Bokföring i Örnsköldsvik AB. Jag minns så väl när jag hade startat mitt företag, full av entusiasm satte jag händrna i bokföringen och som jag tyckte, efter konstens alla regler. Det blev bakläxa av skattemyndigheten och sedan den gången insåg jag mina begränsningar och har alltsedan dess vänt mig till CS Bokföring i Örnsköldsvik AB och fått hjälp av en mycket kunnig och engagerad redovisningskonsult i Uppsala. Nu är det förstås inte endast en redovisningskonsult i Uppsala som tjänstgör på det här företaget, det finns flera, allt för att de ska kunna hjälpa så många som möjligt som efterfrågar deras hjälp. Företaget har lite förgreningar och har egentligen sin bas i Örnsköldsvik vilket inte spelar någon större roll eftersom de även hjälper oss som behöver en redovisningskonsult i Uppsala med omnejd.